Optimum Online

Niet uw standaard webdesign bureau

Optimum Online is een webdesignbureau dat is ontstaan vanuit de ervaring en ambitie van 2 jonge ondernemers. Beide zijn zeer ervaren op het gebied van webdesign, online & offline marketing en creative design. Al jaren voor de start van Optimum Online waren zij online actief en hebben zij voor verschillende klanten, groot en klein, de stap naar de online wereld gerealiseerd. Begin 2016 hebben zij officieel de handen ineengeslagen en zijn zij samen met de rest van het team, gestart met Optimum Online. Een jong, ambitieus en zeer gedreven webdesignbureau met een innovatieve werkwijze en kraakheldere visie.

Optimum Online Nederland

Missie en Visie

De onderneming is opgericht vanuit de ervaring en expertise van beide ondernemers in de webdesign wereld. De scherpe aanbieders van webdesign schieten al jaren als paddenstoelen uit de grond. Helaas staat een zeer scherpe prijs in de meeste gevallen niet voor een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast blijkt die scherpe prijs, na een intake gesprek, vaak toch iets minder scherp uit te pakken dan aan de voorkant het geval was. Wanneer men kiest voor webdesign van Optimum Online kiest men voor: transparantie, heldere communicatie, duidelijke afspraken en een gedreven partner in het realiseren van uw online doelstellingen. Wij gaan tot het uiterste voor iedere klant. Of uw opdracht nou groot of klein, complex of gemakkelijk is. Wij gaan door tot optimaal resultaat behaald is. In ons bureau vindt u een verlengstuk van uw organisatie, uw succes is onze missie.

De ondernemers

Diego RoncaMede-oprichter / Eigenaar
Diego Ronca is altijd al bezig geweest met computers en alles wat daar bij komt kijken. Hij heeft een studie gevolgd op het gebied van soft en hardware ontwikkeling en is dan ook de drijvende kracht binnen Optimum Online op het gebied van development & implementation. Als het aankomt op PHP, HTML en jQuery weet hij precies wat de mogelijkheden zijn en komt hij met de nieuwste ontwikkelingen. Diego is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het web-development team.
Matthijs Robbert VerleunMede-oprichter / Eigenaar
Matthijs Robbert is mede-oprichter en eigenaar van Optimum Online. Tijdens zijn studie en vervolgens succesvolle trackrecord als ondernemer heeft hij zich altijd verdiept in creative webdesign op CMS platformen. Daarnaast heeft hij verschillende organisaties succesvol ondersteund bij het ontwikkelen van een eigen huisstijl die zowel online als offline ingezet kon worden. Matthijs Robbert is binnen Optimum Online dan ook verantwoordelijk voor de aansturing van het Creative en Webdesign vlak.