website-laten-maken-eindhoven

Website laten maken in Eindhoven?

Zit u met uw organisatie in de omgeving van Eindhoven en bent u op zoek naar een webdesign bureau in Eindhoven, Best, Veldhoven, Nuenen, Geldrop? Een specialist op het gebied van webdesign en ontwikkeling die u online op weg kan helpen door middel van professioneel webdesign en zoekmachine optimalisatie? Dan is Optimum Online het webdesign bureau voor u! Met meer dan 8 jaar ervaring in het maken van websites, job-boards en webshops in de provincie Noord-Brabant. Wij werken met een klein team dat bestaat uit gedreven ondernemers met een passie voor internet. De passie van ons team vertaalt zich in prachtige designs sterke online marketing campagnes en de realisatie van complexe online systemen! Onze ervaring heeft uitgewezen dat de kern van een succesvolle website verdeeld kan worden onder 5 kernwaarden:

  • Gebruiksgemak
  • Sterk Design
  • Vindbaarheid
  • Actualiteit
  • Optimalisatie

Website laten maken Eindhoven? 

U kunt bij onze vestiging in Den Bosch of Eindhoven langskomen of een afspraak maken met één van onze medewerkers die bij u langs kunnen komen in de omgeving Eindhoven. Wij beginnen met een kop koffie en een kennismakingsgesprek waarin we een goed beeld schetsen van uw dromen en doelen met betrekking tot de website. Voelt het goed? Dan gaan we aan de slag! Naast het ontwikkelen van een website kunt u bij ons ook terecht voor hosting, onderhoud en internet marketing. 

Webshop laten maken? 

Onze expertise is breed en hierdoor bouwen we binnen Optimum Online dagelijks aan nieuwe producten en online ontwikkelingen. Zo specialiseren wij ons alweer enige tijd in de ontwikkeling van webshops. Wij gebruiken hiervoor het bekende en uitgebreide Opencart CMS maar kunnen voor complexere shops ook ons eigen content management systeem inzetten. Onze webdesigners kunnen bijna alles bouwen wat betrekking heeft tot de webshops zoals bijvoorbeeld de E-commerce plugins en add-ons.

Website onderhouden

Na de realisatie van uw nieuwe website kunt heel makkelijk zelf uw site onderhouden. Kennis van programmeer talen is hiervoor niet nodig. Het toevoegen van afbeeldingen en aanpassen van content is dankzij het gebruiksvriendelijke CMS zeer gemakkelijk. Heeft u vragen of komt u ergens niet uit dan helpen wij u uiteraard graag! Geen tijd voor het onderhoud van uw website? Of laat u dit liever over aan onze specialisten? Dan kunt u dit aan ons uitbesteden zo bent u er altijd zeker van dat uw site professioneel en goed onderhouden wordt!

Website laten maken in Eindhoven?

Wilt u een website laten maken door de specialisten van Optimum Online?

Bel ons: 085-3038615