webdesign

Webdesign Den Bosch en omgeving

Zoekt u een webdesign specialist in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Vught en omstreken die u kan helpen bij het realiseren van uw online doelstellingen? Dan is Optimum Online het webdesign bureau voor u! Met ruim 6 jaar ervaring in het maken van websites, webshops en job-boards in de regio Den Bosch kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Ons bedrijf bestaat uit een klein en gedreven team van webdesigners, hierdoor hebben we de mogelijkheid om professionele websites tegen een scherp tarief aan te bieden. Onze ervaring heeft uitgewezen dat de kern van een succesvolle website verdeeld kan worden onder 5 kernwaarden:

  • Content Actualiteit
  • Strak Design
  • Vindbaarheid
  • Bruikbaarheid
  • Krachtig CMS

Service & Mogelijkheden

U kunt bij ons op kantoor in Den Bosch langskomen of een afspraak maken met één van onze medewerkers die bij u langs kunnen komen in de omgeving Den Bosch. Ook na het realiseren van uw website zijn wij bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Naast webdesign en ontwikkeling bieden wij nog meer diensten aan zoals waaronder hosting, onderhoud en internet marketing.

Webshop & Webdesign

Een andere expertise van Optimum Online is de ontwikkeling van webshops. Wij gebruiken voor webwinkels zowel het bekende en uitgebreide Opencart CMS als ons eigen content management systemen. Bij webshops geldt ook dat onze webdesigners alles kunnen bouwen. De prijs van een webshop ligt hoger dan die van een normale website maar is bij ons nog altijd scherp gesprijsd!

Zelf uw website bijhouden

U kunt heel makkelijk zelf uw website onderhouden. Kennis van programmeertalen is hiervoor niet nodig. Het toevoegen van afbeeldingen en pagina’s na oplevering gaat gemakkelijk. Heeft u toch vragen? Dan zijn onze specialisten er om u te helpen. Uiteraard is het mogelijk om uw website door ons te laten onderhouden zo weer u zeker dat uw site professioneel onderhouden wordt.

Webdesign Den Bosch

Heeft u interesse in een een website van Optimum Online?
Bel nu: 085-3038615