Optimum Online ontwikkeld Job-board platform!

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt binnen Optimum Online. Terwijl de kerstkransjes er doorheen vlogen en de meesten van jullie genoten van vrije dagen en champagne waren wij aan het coderen, bouwen en creëren. Gelukkig is dit alles niet voor niks geweest. Sinds 01 januari 2017 mogen wij ons namelijk rekenen tot de trotse eigenaren van een compleet nieuw online vacature platform en exploiteren wij een tweetal online vacaturebanken!

Vacaturebanknu

VacaturebankNU is een platform waar wij de leukste vacatures van top werkgevers in Nederland verzamelen. Sinds de lancering op 02-01-2017 heeft menig kandidaat zijn of haar weg naar onze vacaturebank gevonden. Zelfs de eerste sollicitaties zijn in de afgelopen week al gedaan! Voor onze opdrachtgevers en onszelf is dit een grote verassing geweest. We wisten dat we een slim platform hadden gebouwd en rekenden zeker op traffic, maar dat het zo snel aan zou slaan hadden wij allen vooraf niet durven dromen. Wij bedanken iedereen die ons heeft ondersteund op de weg naar dit succes en wensen alle werkgevers en werkzoekers veel succes en plezier met het gebruik van VacaturebankNU!

Check de site zelf op: https://www.vacaturebanknu.nl

Vacaturebanknu-sm

Callcentertalenten

Callcentertalenten is de 2e creatie van Optimum Online in samenwerking met Calling Recruitment een specialist op het gebied van werving en selectie van callcenter personeel. Vanuit de brede ervaring in de klant contact branche kwam Calling Recruitment op het idee om een eigen job-board op te zetten specifiek voor de klant contact & callcenter branche. Het is idee is ontstaan vanuit het feit dat de huidige vacaturebanken en job boards vaak te breed georiënteerd zijn er zijn veel vacatures op te vinden in een diversiteit aan branches hierdoor vallen de callcenter banen vaak in het niet en is er te weinig exposure voor de echt leuke klant contact functies. Een niché vacaturebank voor de klant contact & callcenter branche was hiervoor de oplossing. Een vacaturebank puur en alleen voor de leukste klant contact functies van ons land! Een plek waar topwerkgevers uit de branche de beste callcentertalenten aan de haak kunnen slaan!

Check de site zelf op: http://callcentertalenten.nl

callcentertalenten-sm

Mooi jaar

2016 was een mooi jaar voor Optimum Online we hebben een vliegende start kunnen maken en een aantal klanten naar volle tevredenheid ondersteund in het realiseren van hun online doelstellingen. Voor 2017 zijn er grootse plannen momenteel zijn we zijn erg druk bezig met nieuwe projecten, ontwikkelingen en samenwerkingen.

 

Vragen over of interesse in onze dienstverlening?
Neem vrijblijvend contact op met ons op: 085-3038615