SEO

Zoekmachine optimalisatie is essentieel voor uw online vindbaarheid

Zoekmachine optimalisatie beter bekend als SEO is de techniek die wordt toegepast om uw webpagina hoog te laten scoren in het organische zoekverkeer van Google en andere zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie is topsport en net als met topsport heb je een gedegen strategie en werkwijze nodig op optimaal resultaat te behalen en je doelstellingen te bereiken. Optimum online kan uw organisatie ondersteunen in het behalen van uw online successen door middel van zoekmachine optimalisatie.

De resultaten van zoekmachine optimalisatie

    • Betere zichtbaarheid in Google betekent meer clicks
    • Meer clicks betekent meer bezoekers op uw website
    • Meer bezoekers is meer kans op aanvragen/offertes
    • Een goede positie in Google verhoogt naamsbekendheid
    • Een goede positie in Google creëert vertrouwen

Wat doen wij voor u?

Onze aanpak is transparant en doelgericht

Zoekmachine Optimalisatie wint steeds meer terrein binnen zakelijk Nederland. En is een van de meest krachtige vormen van marketing op dit moment.

Als ondernemer kunt u kiezen tussen verschillende vormen van zoekmachine marketing. Er is zoekmachine optimalisatie zoals eerder boven beschreven, dit is met name gericht op de techniek en content van uw website. Daarnaast is er zoekmachine marketing ook wel adverteren.

Optimum Online prefereert de zoekmachine optimalisatie over het algemeen boven de zoekmachine marketing. Dit omdat de kosten van de online advertenties in sommige gevallen hoog op kunnen lopen en je met goede goede optimalisatie ook goed resultaat kunt behalen. Onze tip is dan ook om u eerst te richten op de Zoekmachine Optimalisatie voordat u kosten gaat maken met advertenties (bijv: adwords). Optimum Online heeft in haar nog korte bestaan inmiddels 15 SEO campagnes met succes lopen voor verschillende bedrijven in het MKB segment.

Zoekmachine optimalisatie is een ontastbare dienst. Desondanks willen wij het toch zo transparant mogelijk maken voor bedrijven.

Ons 6 stappen plan voor zoekmachine optimalisatie geeft u duidelijk overzicht van onze werkwijze. Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met één van onze specialisten.

De eerste stap van het optimalisatie proces is een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze SEO adviseurs. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kijken wij samen met u naar uw huidige SEO activiteiten en proberen we uw doelstellingen in kaart te brengen en te kijken in hoeverre deze haalbaar zijn met Zoekmachine Optimalisatie.
Goed gevoel over het adviesgesprek? Dan gaan we een intakegesprek plannen met één van onze SEO specialisten. U krijgt één vaste SEO specialist toegewezen waarmee u samen naar optimaal resultaat gaat werken. Tijdens dit gesprek gaan we kijken naar uw huidige situatie en maken we concrete doelstellingen voor de campagne.
Voordat wij starten met de campagne wordt er altijd een uitgebreide website scan uitgevoerd. Hierin kijken wij naar uw huidige SEO content en de verbeterpunten. De verbeterpunten worden aan u teruggekoppeld en na goedkeuring gaan wij aan de slag met het optimaliseren van de website.
De belangrijkste en meest tijdrovende stap is de optimalisatie. Eerst wordt de fundering van uw SEO geoptimaliseerd en aangepast naar de huidige zoekmachine richtlijnen voor optimaal resultaat. Naast de techniek is ook de content, de informatie van de site, essentieel voor een goede vindbaarheid. Onze specialisten scannen uw content en zoeken naar verbeterpunten. Knelpunten worden aangepakt en geoptimaliseerd.
Om een campagne objectief te meten evalueren wij onze werkzaamheden van kwartaal tot kwartaal. Iedere 3 maanden vindt er een evaluatie plaats met uw SEO specialist en worden resultaten besproken. Dit is tevens het moment om vooruit te kijken naar welke zaken de komende periode moeten worden toegepast om de groei en optimalisatie door te zetten
Na de eerste evaluatie gaan wij verder met het onderhouden en optimaliseren van uw site. U kunt altijd contact opnemen met uw vaste SEO specialist bij vragen opmerkingen of interne wijzigingen die van toepassing zijn op de lopende campagne.

Kennismaken?

Op zoek naar een betrouwbare, ambitieuze en gedreven SEO-optimalisatie partner?

telefoon

Wilt u ook gebruik gaan maken van de kracht van zoekmachine marketing en optimalisatie?

Of je nu een ambiteus merk bent, webshop runt of op zoek bent naar een professionele website voor je eigen bedrijf, wij helpen je graag je online dromen te realiseren. Neem contact op met onze medewerkers of vraag direct een offerte aan, wij nemen altijd binnen 24uur contact met je op!