Websites

Een website op maat gemaakt voor uw bedrijf

Met ruim 8 jaar ervaring en een team van gedreven ondernemers en online professionals is Optimum Online het webdesign bureau voor optimaal resultaat.

Wij werken met een team van ervaren professionals met ieder een eigen specialisatie. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. Van het bouwen van een: website, web-shop of jobboard tot aan het optimaliseren van de SEO of het creëren van een compleet nieuwe huisstijl. Optimum Online is het adres voor inspiratie, innovatie en creatie.

Optimaal Online, altijd zekerheid

    • Zoekmachinevriendelijk
    • Onderscheidend design
    • Altijd 100% maatwerk
    • Gebruiksvriendelijk
    • Responsive design

Werkwijze

Het design traject in 4 simpele fases

Intake

Fase 1 - Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kijken onze creative designers samen met u naar uw huidige situatie, uw visie en de doelen van uw organisatie >

Een goed gesprek

Is alles besproken? Zitten we op 1 lijn? Voelt het goed? Dan gaan wij ons design & development team briefen zodat zij aan de slag kunnen voor u!

Ontwerp

Fase 2 - Tijdens deze fase gaan wij alle informatie van de intake omzetten in een eerste ontwerp. Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer! >

Uw visie visueel

Als het harde werk van ons design & development team zijn eerste vruchten af heeft geworpen is er een eerste evaluatie met de klant. Hoe pakken we door?

Resultaat

Fase 3 - De mooiste fase van allemaal, de eindfase. Na hard werken en goed communiceren is de site klaar voor een laatste check en beoordeling >

Resultaat dat telt

Na hard werken staat er dan echt een product. Uw eigen site volledig ontworpen naar uw wensen, gemakkelijk te beheren door u of ons!

Nazorg

Fase 4 - Ook na de oplevering van onze producten blijven wij beschikbaar voor onze klanten. Heeft u een vraag, komt u ergens niet uit? Bel ons! >

Altijd bereikbaar, voor u

Uw product is klaar, het werk is gedaan. Maar hier houd het niet op. Wij kunnen uw site voor u onderhouden en zijn altijd bereikbaar bij vragen!

Kennismaken?

Op zoek naar een betrouwbaar, ambitieus en energiek designbureau?

telefoon

Ook toe aan een nieuwe frisse site voorzien van de laatste ontwikkelingen?

Of je nu een ambiteus merk bent, webshop runt of op zoek bent naar een professionele website voor je eigen bedrijf, wij helpen je graag je online dromen te realiseren. Neem contact op met onze medewerkers of vraag direct een offerte aan, wij nemen altijd binnen 24uur contact met je op!