Webshops

Een webshop op maat gemaakt en gemakkelijk zelf te beheren

Webshops voorzien van de nieuwste tools en technieken gebouwd op een gebruiksvriendelijk CMS platform.

Een webshop met allerlei tools die je helpen je online vindbaarheid te verbeteren en zorgeloos ondernemen mogelijk maken. Gemakkelijk je voorraadbeheer bijhouden en automatische koppeling met je administratie? Met een webshop van Optimum Online heb je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle webshop.

Optimale e-commerce

    • Zoekmachinevriendelijk
    • Onderscheidend design
    • Altijd 100% maatwerk
    • Gebruiksvriendelijk
    • Mobile Responsive

Werkwijze

Het design traject in 4 simpele fases

Intake

Fase 1 - Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kijken onze creative designers samen met u naar uw huidige situatie, uw visie en de doelen van uw organisatie >

Een goed gesprek

Is alles besproken? Zitten we op 1 lijn? Voelt het goed? Dan gaan wij ons design & development team briefen zodat zij aan de slag kunnen voor u!

Ontwerp

Fase 2 - Tijdens deze fase gaan wij alle informatie van de intake omzetten in een eerste ontwerp. Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer! >

Uw visie visueel

Als het harde werk van ons design & development team zijn eerste vruchten af heeft geworpen is er een eerste evaluatie met de klant. Hoe pakken we door?

Resultaat

Fase 3 - De mooiste fase van allemaal, de eindfase. Na hard werken en goed communiceren is de site klaar voor een laatste check en beoordeling >

Resultaat dat telt

Na hard werken staat er dan echt een product. Uw eigen site volledig ontworpen naar uw wensen, gemakkelijk te beheren door u of ons!

Nazorg

Fase 4 - Ook na de oplevering van onze producten blijven wij beschikbaar voor onze klanten. Heeft u een vraag, komt u ergens niet uit? Bel ons! >

Altijd bereikbaar, voor u

Uw product is klaar, het werk is gedaan. Maar hier houd het niet op. Wij kunnen uw site voor u onderhouden en zijn altijd bereikbaar bij vragen!

Kennismaken?

Op zoek naar een betrouwbaar, ambitieus en energiek designbureau?

telefoon

Ook toe aan een nieuwe frisse webshop voorzien van de laatste ontwikkelingen?

Klaar om je webshop een nieuwe look te geven? Wil je het gebruikersgemak optimaliseren of sta je op het punt je eerste webshop te bouwen? wij helpen je graag je online dromen te realiseren. Neem contact op met onze medewerkers of vraag direct een offerte aan, wij nemen altijd binnen 24uur contact met je op!