Jobboards

Een jobboard op maat gemaakt voorzien van de nieuwste tools

Wij bouwen jobboards op basis van een uniek inhouse ontworpen CMS systeem. Tools voor: social sharing, SEO, E-commerce en meer, zijn standaard inbegrepen.

Custom made Jobboards op basis van CSS en JS. Onderscheidend design waarmee u indruk maakt op de concurrentie. Multiple languages geïmplementeerd. Een compleet systeem voorzien van de nieuwste tools voor werkgevers en werknemers die de online ervaring optimaal maken.

Optimaal Online, altijd zekerheid

    • Koppeling mobiele app mogelijk
    • Altijd 100% maatwerk design
    • E-commerce extensies
    • Responsive design
    • SEO-proef

Werkwijze

Het design traject in 4 simpele fases

Intake

Fase 1 - Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kijken onze creative designers samen met u naar uw huidige situatie, uw visie en de doelen van uw organisatie >

Een goed gesprek

Is alles besproken? Zitten we op 1 lijn? Voelt het goed? Dan gaan wij ons design & development team briefen zodat zij aan de slag kunnen voor u!

Ontwerp

Fase 2 - Tijdens deze fase gaan wij alle informatie van de intake omzetten in een eerste ontwerp. Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer! >

Uw visie visueel

Als het harde werk van ons design & development team zijn eerste vruchten af heeft geworpen is er een eerste evaluatie met de klant. Hoe pakken we door?

Resultaat

Fase 3 - De mooiste fase van allemaal, de eindfase. Na hard werken en goed communiceren is de site klaar voor een laatste check en beoordeling >

Resultaat dat telt

Na hard werken staat er dan echt een product. Uw eigen site volledig ontworpen naar uw wensen, gemakkelijk te beheren door u of ons!

Nazorg

Fase 4 - Ook na de oplevering van onze producten blijven wij beschikbaar voor onze klanten. Heeft u een vraag, komt u ergens niet uit? Bel ons! >

Altijd bereikbaar, voor u

Uw product is klaar, het werk is gedaan. Maar hier houd het niet op. Wij kunnen uw site voor u onderhouden en zijn altijd bereikbaar bij vragen!

Kennismaken?

Op zoek naar een betrouwbaar, ambitieus en gedreven webdesign bureau?

telefoon

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrentie en besparen op externe kosten voor de werving van personeel?

De Jobboards van Optimum Online helpen u uw dromen te realiseren. Ons inhouse ontwikkeld platform is uiterst effectief en zeer gebruiksvriendelijk! Meer weten? Neem contact op met onze medewerkers of vraag direct een offerte aan, wij nemen altijd binnen 24uur contact met je op!